Bàner

Banyeres Digital - Les notícies de Banyeres de Mariola

Participació de la Nova en el XXXIX Certamen de Bandes

Actuació de La Nova al Teatre Principal de Banyeres

L’Agrupació Musical La Nova participarà aquest dissabte a Monfort del Cid en l’edició 39 del Certamen Provincial de Bandes que organitza la Diputació d’Alacant. Aquesta banda  va obtenir l’any passat el tercer premi en el mateix certamen en la seua primera participació que va tindre lloc a la localitat de La Torre de les Maçanes. 

La Nova participarà inscrita en la 4ª secció degut al nombre de músics participants, havent triat per a l’ocasió la interpretació de l’obra “Overture to a new age” de Jan Haan com a peça lliure, mentre que l’obra obligada és “Música clásica” del compositor villener Ruperto Chapí.

El festival provincial de bandes d’enguany se celebrarà a les localitats de Muro, el Fondó de les Neus, Catral i la ja citada de Monfort del Cid durant el tercer i cinqué caps de setmana del mes de maig  amb una participació total de 13 entitats musicals.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, així com l’experiència de l’usuari al navegar per la web. Més informació. Accepte