Bàner

Banyeres Digital - Les notícies de Banyeres de Mariola

Concurs de fotografia digital per a joves

Concurs de fotografia digital per a joves

Els centres de joventut dels Ajuntaments d’Ibi, Tibi, Castalla, Onil i Banyeres de Mariola han convocat el IV Concurs de Fotografia Digital amb la finalitat d’elaborar l’Agenda Juvenil 2010-2011 en la que hi figuraran les fotos dels guanyadors.

El termini de presentació de treballs finalitza el proper dia 12 de març i al mateix podran concórrer els joves d’entre 12 i 25 anys residents en les cinc poblacions citades.

La temàtica de les fotografies haurà d’estar relacionada amb els apartats de l’Agenda, tals com els drets i deures, l’educació, la vivenda, el treball, l’associacionisme o el medi ambient, entre d’altres.

Els treballs s’aportaran en un CD en els centres d’informació de les poblacions convocants i quant als premis hi haurà un primer guardó dotat amb un ordinador portàtil i  ser portada de l’Agenda. El segon premi serà la contraportada de la publicació i tindrà una càmera digital com obsequi. A més, s’estableixen 12 accèssits que seran portada de cada un dels dotze mesos de l’agenda junt a una càmera aquàtica d’ús limitat.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, així com l’experiència de l’usuari al navegar per la web. Més informació. Accepte